Wspaniałości uczniów Technikum żywienia i usług gastronomicznych - Awans Jędrzejów

Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych znów zaskakują nas pysznymi i apetycznie wyglądającymi potrawami.

W dniu dzisiejszym serwowali:

– tradycyjny żurek w chlebku

– faszerowane udko z babką z kaszy jęczmiennej

– a także sernik z dyni.

Sami zobaczcie i oceńcie kunszt ich pracy😋😋😋

Inne artykuły

22 marca 2024

Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych znów zaskakują nas pysznymi i apetycznie wyglądającymi potrawami. W dniu dzisiejszym serwowali: – tradycyjny żurek w chlebku – faszerowane udko z babką z kaszy jęczmiennej – a także sernik z dyni. Sami zobaczcie i oceńcie kunszt ich pracy

21 marca 2024

21 marca to pierwszy dzień kalendarzowej wiosny. Po długiej zimie z tęsknotą wyczekujemy tego dnia i jest to duży powód do radości dla wszystkich zmęczonych zimnem i wcześnie zapadającym mrokiem. Pierwszy dzień wiosny przypada na czas równonocy wiosennej, od tego dnia dzień będzie się stopniowo wydłużał kosztem nocy. W tym szczególnym dniu w Szkole Awans […]